В Учебен Център АЛФАБЕТ Ви предлагаме успешна Подготовка за Сертификатни изпити по Английски Език – SAT. Четене/Critical Reading, Математика/Mathematics и Писане/Writing.

Не се колебайте и се доверете на нашия професионален опит и доказано име.
Нашите преподаватели ще Ви помогнат с всичко необходимо за подготовката и явяването на изпит. Също така при нас може да получите съдействие при записването за избран от Вас сертификатен изпит.

Защо да изберем подготовка за сертификатни изпити по Английски Език – SAT. Четене/Critical Reading, Математика/Mathematics и Писане/Writing и какво ни дава избрания сертификат?

Притежаването на определен сертификат обикновено се изисква за работа или кандидатстване в чужбина. И при двата случая, притежаването на официален държавен документ, който удостоверява владеене на определен език, е плюс към всяко CV. Повечето от сертификатните изпити са свързани и с отлични познания по езика, като всъщност знанието е най-големия плюс, който притежател на даден сертификат може да извлече.
С училище АЛФАБЕТ ще постигнете, дори надхвърлите вашите цели и ще се насладите на вашите възможности за бърза успеваемост. Нашите преподаватели са с богат опит и висока квалификация, лингвисти и оригинални носители на езика.
Обученията са с добър хорариум, в група или индивидуално – има много възможности, с гъвкав график в удобно за Вас време.

Проверете нашият График за стартиращите обучения.

Свържете се с нас на:
тел.: 0895622474; 0887388566; 032/627762
mail: alfabetcenter@abv.bg / сайт: http://alfabet.bg
Или заповядайте на адрес:
гр. Пловдив, ул. Цанко Дюстабанов №15

Чуждият език отваря вратичка към света, а всяко допълнително знание Ви прави по-свободни, по-иновативни и по-успешни!

Инвестирайте в бъдещето си успешно с Училище Алфабет – Пловдив.