В Учебен Център АЛФАБЕТ Ви предлагаме успешна Подготовка за Сертификатни изпити за Деца по Английски Език – YLE (Cambridge Young Learners)

Не се колебайте и се доверете на нашия професионален опит и доказано име.
Нашите преподаватели ще Ви помогнат с всичко необходимо за подготовката и явяването на изпит. Също така при нас може да получите съдействие при записването за избран от Вас сертификатен изпит.

Защо да изберем подготовка за сертификатни изпити за Деца по Английски Език – YLE (Cambridge Young Learners) и какво ни дава избрания сертификат?

Притежаването на определен сертификат обикновено се изисква за работа или кандидатстване в чужбина. И при двата случая, притежаването на официален държавен документ, който удостоверява владеене на определен език, е плюс към всяко CV. Повечето от сертификатните изпити са свързани и с отлични познания по езика, като всъщност знанието е най-големия плюс, който притежател на даден сертификат може да извлече.
С училище АЛФАБЕТ ще постигнете, дори надхвърлите вашите цели и ще се насладите на вашите възможности за бърза успеваемост. Нашите преподаватели са с богат опит и висока квалификация, лингвисти и оригинални носители на езика.
Обученията са с добър хорариум, в група или индивидуално – има много възможности, с гъвкав график в удобно за Вас време.

Проверете нашият График за стартиращите обучения.

Свържете се с нас на:
тел.: 0895622474; 0887388566; 032/627762
mail: alfabetcenter@abv.bg / сайт: http://alfabet.bg
Или заповядайте на адрес:
гр. Пловдив, ул. Цанко Дюстабанов №15

Чуждият език отваря вратичка към света, а всяко допълнително знание Ви прави по-свободни, по-иновативни и по-успешни!

Инвестирайте в бъдещето си успешно с Училище Алфабет – Пловдив.