Скъпи родители и любими ученици/зрелостници, дълги години бяхме заедно в различни видове обучения и подготовки в грижа за вашето израстване и развитие, на лице са отличните ви резултати!

Сега дойде време да застанем на финалната права на Средното образование и отново да бъдем първи на изпитите, в Учебен Център Алфабет ще ви предложим отново, най-добрата Подготовка за Матура по Български Език и Литература с отлични резултати и представяне на Държавните Зрелостни Изпити.

Гарантираме Ви, че ще се погрижим изключително добре за Вашата подготовка, за качественото обучение, отлични резултати и в крайна сметка добро настроение.
С помощта на нашите страхотни и позитивни преподаватели, ще събудим интересът на Вашите деца към ученето и ще ги мотивираме да се развиват, да преминат матурите отлично и да продължат в най-доброто ВУЗ!
За целта на курсовете използваме утвърдени и одобрени учебници, съобразени с изискванията за образователното ниво и задълбочена познаваемост на материала.
Комбинираме основните учебници с подходящ лекционен курс и адекватно мултимедийно обучение.
Всеки един от курсистите за нас е специален, затова обучението при нас се провежда в малки групи и е с отлични резултати. Изберете такава подготовка в удобно за Вас време в група или индивидуално обучение.
Възползвайте се от нашите отстъпки, при определени условия.

Проверете нашия График за предстоящите обучения.

Свържете се с нас на:
тел.: 0895622474; 0887388566; 032/627762
mail: alfabetcenter@abv.bg / сайт: http://alfabet.bg
Или заповядайте на адрес:
гр. Пловдив, ул. Цанко Дюстабанов №15

Всяко допълнително знание Ви прави по-свободни!

Инвестирайте в бъдещето си с Училище Алфабет – Пловдив.

Tags: , , , , , , , ,