Linux е една от най-разпространените операционни системи, използвани за сървъри. Linux дава свободата за решаване на проблем по много и разнообразни начини. използвайки Linux всеки може да се докосне до работата на операционната система в дълбочина и сам да комплира ядрото.

Професионален център Алфабет Ви представя нови възможности за професионално израстване, усъвършенстване, придобиване на нови знания и умения, добавяне на нови компетенции в автобиографията чрез курсове по „Linux системна администрация“.
По време на обучението, ще Ви бъде преподадена информация за същността на Linux като операционна система и инсталирането, конфигурацията и поддръжката на Linux сървър.

Обучението включва:
– инсталация и конфигуриране на Linux
– Shell – бърз преглед на вградени и външни команди
– потребители и групи
– мрежи
– услуги
– работа с файлове и команди

Учебен център Алфабет разполага с екип от професионалисти, които ще се погрижат Вие да получите качествено и ефективно обучение, лектори, с доказан опит на преподаване и индивидуален подход към всеки курсист, различни комфортни учебни зали, локализирани в центъра на гр. Пловдив.

Ние Ви предоставяме различни варианти на обучение, според свободното време, с което Ви е разполагате:
– делнични дни – сутрешни, дневни и вечерни занятия
– уикенд обучение
– групово обучение
– индивидуално обучение

За Ваше удобство предлагаме възможност за разсрочено плащане без оскъпяване.

Обучението финализира с получаване на законен сертификат за завършено обучение, който може да бъде представян при кандидатстване за работа, носейки Ви конкурентни предимства, в България, Европейския съюз, САЩ и други.

Професионален център Алфабет вече 19 г. е лидер в провеждането на професионални, компютърни и езикови обучения, като ежедневно ние затвърждаваме лидерските си позиции с лоялност, коректност и професионализъм.