JavaScript е език за програмиране, разпространяван с повечето уеб браузъри, като стил на програмиране е ориентиран към обекти и функциониране.
JavaScript е възможен за използване за писане на сървърни скриптове JSON.

Професионален център Алфабет ВИ предлага възможността да изучите тънкостите на JavaScript като начинаещ.

Обучението ще изгради у Вас основни знания за синтаксис на езика, оператори, особености в поведението на JavaScrip, функции, Workshop и други.
След приключване на обучението, Вие ще умеете да управлявате DOM, да изпълнявате заявки, да описване различни анимации и ефекти.

Ние Ви предлагаме варианти за обучение:
– делнични занятия
– уикенд занятия
– индивидуални занятия
– групови занятия

Ние Ви осигуряваме лектори, с професионален опит, удобни учебни зали, модерно оборудване, професионално отношение, възможност за разсрочено плащане без оскъпяване.

След приключване на обучението, Вие ще сте притежател на законен сертификат, който можете да представяте пред работодател в България. Европейския съюз, САЩ и др.; който ще Ви донесе множество конкурентни предимства, ще Ви направи ценен кадър на трудовия пазар, ще Ви донесе.

Професионален център Алфабет вече 19г. е лидер в професионалното, езиково и компютърно обучение, като ежедневно ние затвърждаваме нашите лидерски позиции с коректност, професионализъм и лоялност.

Повишете Вашата професионална квалификация, застанете на предно място при кандидатура за работа, бъдете сигурни в себе си и ще успеете!

За повече информация, въпроси и записване за обучение: тел 0877 388 566; 0895 622 474; 032 762 762.
Очакваме Ви и на адрес: ул. Цанко Дюстабанов 15.