Google е компания, специализирана в търсенето в Интернет, притежава подразделения – облак, електронна поща, уеб приложения за географски карти, архивиране на документи.
Google е най-използваната търсачка в света.  Ежедневно се обработват милион заявки за търсене и около 1 петабайт потребителски данни на всеки час.

Google AdWords е онлайн рекламна платформа, чрез която рекламодатели могат да създават кратки текстови реклами и банери, за да достигнат до уеб потребителите.
Показването на тези реклами се базира на търсене чрез ключови думи в Google  и бисквитки, изчисляващи съответствието спрямо търсенето.
Рекламите могат да се появяват в официални сайтове и приложения, както и в партньори на Google.
Тези реклами се заплащат от рекламодателите след кликване върху нея от страна на потребителя.

Професионален център Алфабет от 1999г. е лидер в компютърното, езиково и професионално обучение, като ежедневно ние затвърждаваме нашите позиции в сферата на обучението с лоялност, коректност, професионализъм.

За да бъде бизнеса Ви достъпен в Интернет пространството само с един клик, то Вие се нуждаете от Google реклама. В Професионален център Алфабет, ние ще Ви предоставим тази възможност.

Обучението ще Ви донесе умения и знания, нужни за да бъде Вашия онлайн бизнес известен, лесно откриуем, с интересна и привличаща реклама.

Обучението по „Google реклама“ включва:
– същност на Google рекламата
– ключови думи – същност, използване, позволени и забранени ключови думи
– видове реклами
– правила за създаване
– Remarketing

Професионален център Алфабет Ви осигурява възможност за групови и индивидуални обучения, сутрешни, дневни и вечерни обучения, курсове през делничните дни и уикенда, възможност за разсрочено плащане.

След приключване на обучението, Вие ще сте притежател на законен сертификат, който можете да представяте пред работодател в България, Европейския съюз, САЩ и други.

За въпроси, информация, записване – тл. 0877 388 566; 0895 622 474; 032 627 762. Заповядайте и на място в офиса ни: ул. Цанко Дюстабанов 15.

Очакваме Ви.