С++ е един от най-популярните езици за програмиране. Създаден е да поддържа множество стилове на програмиране. С++ е разширение на езика С и е базиран на него, но е обогатен с допълнителни възможности. В този език на програмиране са добавени класове, виртуални функции, шаблони, обработка на изключения, вградени са оператори за работа с динамична памет.
Огромна част от прилаганите програми на операционните системи, както и самите операционни системи са написани на С++.

Професионален център Алфабет Ви предоставя възможността да изучите тънкостите за работа с С++ с нашия курс по „С++ програмиране“.

Вече 19г. Професионален център Алфабет е лидер в езиковите, професионални и компютърни обучения. Всекидневно ние затвърждаваме своите лидерски позиции с трудолюбие, професионализъм и коректност.
Ние предоставяме на нашите курсисти различни варианти на обучение, гъвкав график на занятията, екип от професионалисти, преподаватели с доказан опит, ефективни системи на работа, индивидуален подход към всеки курсист, учебни материали, възможност за плащане на вноски без оскъпяване.

Завършването на курс „С++ програмиране“ ще Ви донесе легитимен сертификат, който може да бъде представян пред работодатели в България, Европейския съюз, САЩ и други, който ще Ви послужи при кандидатура за длъжност, ще Ви донесе конкурентни предимства, ще Ви направи ценен кадър на пазара на труда и самочувствие, че притежавате уменията и знанията за определена позиция.

За въпроси, информация и записване: тел. 0877 388 566; 0895 622 474; 032 627 762.
Заповядайте в нашия офис на адрес: Цанко Дюстабанов 15, срещу бившия ректорат на Техническия университет.