AutoCAD, ArchiCAD и SolidWorks в Пловдив

09/06/2017 - Less than a minute read
AutoCAD ArchiCAD и SolidWorks

AutoCAD ArchiCAD и SolidWorks

Едно от качествата на хората, които са дълбоко закодирани в нас, са желанието за създаване и развитие. Целият съвременен свят, който познаваме е продукт на колективните човешки усилия, вложени в създаване на почти всичко от заобикалящия ни нематериален свят. Истинския връх на човешката креативност бележат техническите и архитектурни достижения, които ни заобикалят. В течение на много столетия, човешките познания относно архитектурата и машиностроенето са претърпели безброй фази на развитие, като днес те са подчинени на компютърните технологии. Именно заради това Алфабет Център организира обучения по AutoCAD, ArchiCAD и SolidWorks.

Защо да изберем курс по AutoCAD ArchiCAD и SolidWorks ?

Познанията по AutoCAD, ArchiCAD или SolidWorks дават допълнителен плюс към Вашата професионална квалификация. Ако сте завършили архитектурна или инженерна специалност, то за да практикувате активно задължително са Ви необходими познания по някоя от тези програми. С тях лесно и бързо ще може да дадете визуален израз на своите идеи.

Какви обучения по AutoCAD ArchiCAD и SolidWorks предлагаме?

Алфабет център Ви предлага разнообразни групови и индивидуални обучения. При Вариант за индивидуално обучение, цялото внимание на преподавателя е насочено изцяло към Вас, като насоката на курса на обучение се определя от Вашите лични предпочитания. Груповото обучение е на атрактивни цени и стандартен график, като то следва програма на обучение, в която са заложени най-важните работни характеристики на програмите AutoCAD, ArchiCAD и SolidWorks.

Как да се запишем за избран курс по AutoCAD, ArchiCAD или SolidWorks?

Записването за избран от Вас курс на обучение става на място в офиса ни на адрес ул.“Цанко Дюстабанов“ № 15. Също така може да резервирате своето свободно място и онлайн. За тези от Вас, които попълнят онлайн формата за записване, Алфабет Център гарантира 3% отстъпка. За повече информация може да се свържете с нас на тел. 032/ 627-762; 0895/622-474 или в нашия онлайн чат.

Очакваме Ви!

Tags: , , , , , , , ,