Искате да се потопите в екзотичният свят на Ориента, като посещавате курс по Арабски език в Пловдив?
Попаднали сте на точното място!
Ние от Алфабет Център напълно разбираме, че загадъчния и мистичен свят на Арабия винаги е привличал любопитни  погледи към себе си. Ако желаете да се потопите в езика на Шехерезада и да се запознаете с изкуството на арабската писменост и реч заповядайте при нас. Ние ще Ви покажем, че няма трудни и лесни езици, всичко е въпрос на индивидуален подход и грижа. Нашите курсове по арабски език в Пловдив, провеждани в приятна и комфортна учебна среда, с помощта на квалифицирани преподаватели ще Ви накарат, не само да усвоите езика, но и да почувствате духа на арабската култура. Предлагаме Ви варианти за групово, индивидуално и полуиндивидуално обучение, изцяло съобразено с Вашите желания и нужди. Нашите преподаватели използват оригинална учебна система на преподаване, утвърдена и доказана във времето. Интерактивните методи на преподаване, с даване на нова и допълнителна информация, правят учебният процес особено жив и интересен. При нас обучението по арабски език не е само сухо заучаване на думи и глаголни форми. Обучението е лична мисия, ръководена от любовта към арабската материална и духовна култура. Защото ние знаем, че езикът не е нещо статично, той е жив, той се променя, той е израз на съвременния заобикалящ свят. Именно заради това, Алфабет Център Ви предлага най-успешната рецепта за изучаване на език.
* работа в малки групи
* атрактивни цени и отстъпки за няколко нива на обучение
* квалифицирани преподаватели
* комфортни зали в центъра на Пловдив
* безплатни входящи, междинни и финални тестове

След успешното приключване на курса по арабски език, всеки курсист полага тест. При успешно покриване на изпитните критерии се издава сертификат за владеене на ниво, съответстващо на Европейската езикова рамка.

Заповядайте и ще Ви докажем, че няма невъзможни неща!

alfabet-logoПРОФЕСИОНАЛЕН ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР „АЛФАБЕТ“ е учебен център, с над 19-годишен опит, като всекидневно утвърждаваме своя
авторитет, изграден с коректност, трудолюбие и професионализъм.