Датски език

Датски език

Курс по Датски език в Алфабет Център

Курс по датски език / за повече информация, моля обадете се на тел.: 0895622474; 0877388566; 032627762 или ни пишете на имейл: alfabetcenter@abv.bg /

 Датският език, спадащ към групата на скандинавските езици се говори от приблизително 6 млн. души в Дания, Фарьорските острови и Гренландия. Както всички северни народи, така и датския е известен със своята гордост, а владеенето на датски език е лесен начин, всеки един чужденец да спечели уважението на датчаните. Знанието на датски език е и голям плюс за всеки български студент, който е решил да посещава, някои от датските университети. Независимо дали искате да изучавате датски език за удоволствие, работа или с цел образование, ние от Алфабет център сме винаги на разположение, за да материализираме Вашите желания.

Предлагаме Ви:

Оригиналните учебни системи, които използват нашите преподаватели, ще Ви помогнат да навлезете бързо и неусетно в основните книжовни норми на датския език.
Ние Ви предлагаме гъвкав учебен график, съобразен с Вашите предпочитания, а също и комфортни учебни зали в центъра на град Пловдив.
Варианти за групово и индивидуално обучение, с грижа и внимание към всеки курсист.
Безплатни входящи, междинни и финални тестове.
Сертификати за завършен курс на обучение, след успешното полагане на финален тест.
Алфабет Център предлага възможност за разсрочено заплащане, без оскъпяване.

Заявете Вашето обучение на тел.: 0895622474; 0877388566; 032627762 или ни пишете на имейл: alfabetcenter@abv.bg . Бихме се радвали да ни посетите на място в офиса ни на ул. Цанко Дюстабанов 15.

alfabet-logo

ПРОФЕСИОНАЛЕН ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР „АЛФАБЕТ“ е учебен център, с над 19-годишен опит, като всекидневно утвърждаваме своя
авторитет, изграден с коректност, трудолюбие и професионализъм.