Курсове по здравословно хранене

13/09/2016 - Less than a minute read

Курсове по здравословно хранене в Алфабет Център

Курсове по здравословно хранене с Алфабет Център- освободете се от болестите и излишното тегло, подобрете качеството си на живот!

В днешния забързан и динамичен свят, все по-често забравяме да се погрижим истински за себе си. Всички искаме да бъдем здрави, да изглеждаме добре и да стареем по-бавно. Често обаче забравяме, че храната е в основат на всичко, ние действително се превръщаме в това, което ядем.
Известно е че определени храни действат благоприятно на организма, изграждат енергично и здраво тяло, а други действат точно обратното. В нашия Курс по здравословно хранене ще Ви научим как да избирате и съчетавате храни, които да изградят и поддържат здраво и стройно тяло със забавено стареене.

След края на обучението Вие ще можете да познавате:
* принципите на здравословното хранене;
* основните хранителни елементи и тяхното съдържание в определени храни;
* всички врагове на здравословното хранене и начин на живот;
* всички забранени и благоприятни храни;
* да изготвите и следвате правилен хранителен режим за постигане на оптимално здраве;

Курсовете по здравословно хранене се провеждат в малки групи и удобно за курсистите време. Алфабет Център предлага възможност за индивидуално, полуиндивидуално или он-лайн обучение. След завършване на обучението се полага финален изпити и при покриване на изпитните критерии се издава сертификат за завършен курс на обучение.

alfabet-logo

ПРОФЕСИОНАЛЕН ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР „АЛФАБЕТ“ е учебен център, с над 19-годишен опит, като всекидневно утвърждаваме своя
авторитет, изграден с коректност, трудолюбие и професионализъм.

Tags: ,