Китайски език

13/07/2016 - Less than a minute read
китайски език

Китайски език в Алфабет Център

Курс по китайски език / за повече информация, моля обадете се на тел.: 0895622474; 0877388566; 032627762 или ни пишете на имейл: alfabetcenter@abv.bg /

В днешния динамичен и развиващ се свят, границите между отделните държави стават все по-малки. За Вашият бизнес, който на познава европейски граници, или просто за удоволствие, Алфабет Център Ви предлага курсове по китайски език за начинаещи и напреднали. С население от над 1 млрд. души, Китай е сред държавите, които отбелязват огромен напредък в своето икономическо развитие, именно заради това китайският език става все по-необходим и атрактивен. Въпреки това научаването на китайски език или мандарин, не е толкова лесно. В китайския език има 50 000 знака, а за да четете вестник, е нужно да знаете около 2000 от тях. Китайският правопис е обособен върху китайските йероглифи (хандзъ), които представляват сигли, изписани във въображаеми правоъгълни блокчета. Традиционният метод на изписване на йероглифите е във вертикални колони, като те се четат от горе надолу и от ляво на дясно. Заедно с това езикът е тонален и аналитичен, като от особено значение е интонацията, с която се произнася всяка една дума.
Звучи Ви сложно, дори невъзможно?

Ето тук започва нашата работа. Екипът ни от професионалисти, ще Ви докаже, че няма трудни езици и няма невъзможни неща. Ние Ви предлагаме:

* обучение в малки групи
* възможност за индивидуално и полуиндивидуално обучение
* възможност за онлайн обучение, от комфорта на Вашия дом
* допълнителни учебни материали и интерактивни методи на подготовка
*квалифицирани учители с дългогодишен стаж и подходящо образование
*индивидуален подход към всеки курсист
* комфортни учебни зали в центъра на гр. Пловдив
*гъвкав график, соъбразен с Вашите предпочитания
*възможност за разсрочено заплащане, без оскъпяване
* коректно и професионално отношение от начало до край

Нека Ви докажем, че няма невъзможни неща!

Заявете Вашето обучение на тел.: 0895622474; 0877388566; 032627762 или ни пишете на имейл: alfabetcenter@abv.bg . Бихме се радвали да ни посетите на място в офиса ни на ул. Цанко Дюстабанов 15.

alfabet-logo

ПРОФЕСИОНАЛЕН ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР „АЛФАБЕТ“ е учебен център, с над 19-годишен опит, като всекидневно утвърждаваме своя
авторитет, изграден с коректност, трудолюбие и професионализъм.