Холандски език в Алфабет Център

Курс по холандски език / за повече информация, моля обадете се на тел.: 0895622474; 0877388566; 032627762 или ни пишете на имейл: alfabetcenter@abv.bg /

Холандският език е западноевропейски език, който принадлежи към групата на германските езици. Въпреки, че в България по-често се говори за „холандски език“, научно утвърденото название на официалния език говорен в Нидерландия е нидерландски. В съвременния холандски език може да откриете големи сходства с немския, но усвояването на всеки един нов език изисква определен подход и внимание.
Без значение дали желаете да изучавате холандски език за удоволствие, за работа или като необходим за следване във висше учебно заведение, Алфабет Център ще организира и проведе най-доброто за Вас обучение.
Оригиналните учебни системи, които използват нашите преподаватели, ще Ви помогнат да навлезете бързо и неусетно в основните езикови норми на холандския език.
Ние Ви предлагаме гъвкав учебен график, съобразен с Вашите предпочитания, а също и комфортни учебни зали в центъра на град Пловдив.
Варианти за групово и индивидуално обучение, с грижа и внимание към всеки отделен курсист.
Безплатни входящи, междинни и финални тестове.
Сертификати за завършен курс на обучение, след успешното полагане на финален тест.
Алфабет Център предлага възможност за разсрочено заплащане, без оскъпяване.

Заявете Вашето обучение на тел.: 0895622474; 0877388566; 032627762 или ни пишете на имейл: alfabetcenter@abv.bg . Бихме се радвали да ни посетите на място в офиса ни на ул. Цанко Дюстабанов 15.

alfabet-logo

ПРОФЕСИОНАЛЕН ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР „АЛФАБЕТ“ е учебен център, с над 19-годишен опит, като всекидневно утвърждаваме своя
авторитет, изграден с коректност, трудолюбие и професионализъм.