френски език за деца

френски език за деца

 

АЛФАБЕТ ЦЕНТЪР Ви предлага курсове по френски език за деца и ученици!

Нашите обучения са организирани в малки групи /5-7 деца/, защото държим на качеството, личното отношение и внимание. Ние искаме Вашите деца да се чувстват комфортно, да бъдат обгрижвани и заобиколени от приятели, които ще направят обучителния процес истинско и незабравимо изживяване. Също така държим на индивидуалните консултации и внимание, които се осъществяват особено лесно в работата с малки групи.

Самите занятия по френски език за деца се провеждат в удобно време. Предлагаме сутрешни, следобедни и съботно-неделни варианти. За тези малчугани, които имат разкъсан учебен график предлагаме и индивидуални обучения, които са организирани до последната подробност и изискване.

Преподавателите по френски език в Алфабет Център са изключителни професионалисти, които имат опит в работата с деца. Благодарение на техните личностни и професионални качества, Вашите деца ще учат бързо и точно, без да чувстват строга училищна атмосфера. Самото обучение се осъществява по съвременни учебни системи, на водещи френски издателства. За най-малките предлагаме обучение по Larousse des maternelles, а за техните каки и батковци сме подбрали учебната система Écho Junior. В хода на подготовката, разбира се, се използват много допълнителни материали, а също и интерактивни методи, които правят учебния процес още по-интересен и полезен за малките курсисти.
Освен всичко изброено, ние от Алфабет Център, предлагаме атрактивни цени и много и различни видове отстъпки. Също така, може да се възползвате от възможността за разсрочено заплащане на таксата за обучение, за да не бъде утежнен Вашия семеен бюджет. Не се притеснявайте от оскъпяване, не начисляваме допълнителни такси!

Изберете за Вашите деца обучение по френски език от Алфабет Център. Ние ще Ви дадем коректно отношение, а Вашите деца ще получат необходимото внимание и грижа, за да се чувстват уверени и сигурни в своитe нови сили. Доверете се на нашия над осемнадесетгодишен опит и утвърдено име. Заповядайте!