Всеки притежател на електронен магазин се стреми към достигане до потребители от всяка точна на картата, постоянство при посещенията и поръчките, лесен достъп до него, атрактивна реклама, впечатляваща нови потенциални клиенти, поддържане вниманието на потребителя и водещо място в онлайн търсачките.

Съществуват редица стратегии и похвати, използвани от доказали се търговци, притежатели на електронен магазин.
Важни моменти за успешното поддържане и управление на един електронен магазин:
– оптимизация на съдържанието за лесно откриване от потребители
– интеграция с търговски платформи за пораждане на повече продажби и поръчки
– мрежи за реклама
– администрация
– връзка с профили в социални мрежи
– статистически данни за поведение на потребителите
– модели на електронна търговия

В Учебен център Алфабет Вие ще се запознаете с тези моменти, за да направите Вашия електронен магазин по-популярен, по-достъпен и най-вече по-посещаван с нашето обучение за „Управление на електронен магазин-търговия – 2 модул“

Ние разполагаме с екип от професионалисти, с опит в сферата на обучение, иновативни, ефективни и модерни системи на обучение, комфортни зали в центъра на гр. Пловдив, различни възможности за обучение, както през седмицата, така и през уикенда, варианти за групово и индивидуално обучение.

Обучението по „Управление на електронен магазин-търговия  – модул 2“ ще Ви донесе законно удостоверение, сертификат, представящ Ви като ценен кадър на пазара на труда в България, ЕС, САЩ и др.

За информация, въпроси и записване – 0877 388 566; 0895 622 474; 032 627 762
Заповядайте и на място в нашия офис на ул. Цанко Дюстабанов 15.