Подготовка за Сертификатни изпити в Учебен Център Алфабет

сертификатни изпити


В Учебен Център АЛФАБЕТ ще Ви подготвим успешно за сертификатни изпити по TOEFL, SAT, IELTS, FCE, CAE, Test DAF, D.E.L.E., DSH, DELF и DALF. Не се колебайте и се доверете на нашия професионален опит и доказано име. Нашите преподаватели ще Ви помогнат с всичко необходимо за подготовката и явяването на изпит. Също така при нас може да получите съдействие при записването за избран от Вас сертификатен изпит. Ако въпреки това се колебаете дали да положите определен изпит за сертификат, то ето някои от плюсовете на това да сертифицирате знанията си според изискванията на съответните държави.

Защо да изберем подготовка за сертификатни изпити и какво ни дава избрания сертификат?

Притежаването на определен сертификат обикновено се изисква за работа или кандидатстване в чужбина. И при двата случая, притежаването на официален държавен документ, който удостоверява владеене на определен език, е плюс към всяко CV. Повечето от сертификатните изпити са свързани и с отлични познания по езика, като всъщност знанието е най-големия плюс, който притежател на даден сертификат може да извлече.

Защо да изберем Учебен Център Алфабет при подготовка за сертификатен изпит?

В Училище АЛФАБЕТ ще Ви подготвим успешно за сертификат по езика, който сте избрали. Разполагаме с висококвалифициран екип от филолози, млади и амбициозни преподаватели с богат опит, получили и притежаващи изброените сертификати. В процеса на обучение се използват най-актуалните учебни помагала, а също и съвременни методи, развиващи четирите  основни езикови умения: четене, писане, слушане с разбиране и говорене. Предлаганите от Алфабет Център графици на посещение са максимално гъвкави и съобразени с предпочитанията и личните ангажименти на курсистите. Организираме сутрешни, следобедни, вечерни и съботно-неделни курсове, а за най- ангажираните сме предвидили онлайн интерактивно обучение. Начините на заплащане са съобразени максимално с възможностите на курсистите, като Алфабет Център предлага и опция за разсрочено заплащане, без никакво оскъпяване.

Заявете Вашето обучение на тел.: 0895622474; 0877388566; 032627762 или ни пишете на имейл: alfabetcenter@abv.bg . Бихме се радвали да ни посетите на място в офиса ни на ул. Цанко Дюстабанов 15.

alfabet-logo