Португалският език спада към групата на романските езици, като той се е развил от няколко диалекта на простонародния латински език. Въпреки, че не е толкова популярен, в сравнение с другите западноевропейски езици, португалският се говори от над 240 млн. души. Той е седмият най-говорен език в света и третия в Европа. Официално се използва в държави, като Португалия, Бразилия, Ангола, Мозамбик и други. При изучаването на португалски език има две официални норми- европейски португалски и бразилски португалски. Независимо дали искате да се потопите в историята и културата на слънчева Португалия, или пък сте привлечени от екзотиката на далечна Бразилия- Алфабет център ще се погрижи за реализирането на Вашите мечти. Екипът ни от професионалисти, ще Ви докаже, че няма невъзможни неща.

Оригиналните учебни системи, които използват нашите преподаватели, ще Ви помогнат да навлезете бързо и неусетно в основните норми на португалския език.
Ние Ви предлагаме гъвкав учебен график, съобразен с Вашите предпочитания, а също и комфортни учебни зали в центъра на град Пловдив.
Варианти за групово и индивидуално обучение, с грижа и внимание към всеки курсист.
Безплатни входящи, междинни и финални тестове.
Сертификати за завършен курс на обучение, след успешното полагане на финален тест.
Алфабет Център предлага възможност за разсрочено заплащане, без оскъпяване.

alfabet-logo

ПРОФЕСИОНАЛЕН ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР „АЛФАБЕТ“ е учебен център, с над 19-годишен опит, като всекидневно утвърждаваме своя
авторитет, изграден с коректност, трудолюбие и професионализъм.