Немски език за деца и ученици  в  АЛФАБЕТ!

 

Немски език за деца и ученици

Немски език за деца и ученици

АЛФЕБЕТ ЦЕНТЪР Ви предлага целогодишен курс по немски език за деца и ученици.

Ние Ви предлагаме  малки групи /5 – 7 деца/ поради няколко основни причини.
*Високо качество на преподаване и даване на трайни знания;
*Специална грижа и внимание към всяко дете, за да се чувстват малчуганите комфортно и заобиколени от приятели;
*Даване на допълнителни насоки и възможност за индивидуални консултации за всеки малък курсист;

За децата със по-сложен график и индивидуални предпочитания Алфабет Център предлага и възможност за индивидуално обучение, по време на което, нашите преподаватели следват лични планове, интереси и виждане по време на обучителния процес.
Всички обучения по немски език за деца са съобразени с училищната заетост и свободното време на учениците. Може да избирате измежду сутрешен, следобеден и съботно-неделен вариант на групови занятия.

Учебните системи, по които нашите преподаватели работят са на утвърдени немски издателства и са доказали своите качества, заради многобройните курсисти, които са осъществили своето обучение посредством тях. В зависимост от възрастта на децата, обучението се осъществява по системите Planetino/1, 2, 3/ или Kikus. Нашите преподаватели не просто имат опит в работата с деца, а намират за свое лично призвание обучаването на деца. С разнообразни и иновативни методи, малките курсисти на Алфабет Център, бързо и неусетно ще усвоят четирите основни компонента на езиковото владеене- писане, четене, слушане с разбиране и говорене. По време на учебните занятия, освен учебните материали, се използват и допълнителни способи за привличане и задържане на датския интерес, а новите интерактивни методи на обучение съпътстват всеки един учебен час. Така ние Ви гарантираме, че Вашите деца ще постигнат високи и трайни резултати, които ще дадат една страхотна основа при бъдещото им езиково обучение.

Освен всичко изброено Алфабет Център предлага ниски цени, специални отстъпки при записване на второ дете в избрано обучение, а също и възможност за разсрочено заплащане, без никакво оскъпяване.

При нас Вашите деца са в сигурни и добри ръце! Заповядайте!