Курс френски език

15/07/2014 - Less than a minute read

Курс по френски език / за повече информация, моля обадете се на тел.: 0895622474; 0877388566; 032627762 или ни пишете на имейл: alfabetcenter@abv.bg /

Френският език е трети сред романските езици по отношение на броя на хората, които го говорят като роден език, след испанския и португалския. Френският е майчин език на 109 милиона души и на други 264 милиона е втори език. Той е официален език на Франция и още 28 страни. Говори се в Канада, Белгия, Швейцария, Люксембург, Монако, Ливан, Алжир, Тунис и други. Той е както официален така и административен език на много общности и международни организации като Европейския съюз, Международния олимпийски комитет, Организация на обединените нации и други.

АЛФАБЕТ  ЦЕНТЪР  Ви дава възможност за качествен курс френски език  – за начинаещи и напреднали по системата „Campus“, която е разработена от международен екип за преподаване на френски език на чужденци. Системата е одобрена и от МОН за изучаване на френски език в специализираните училища. Ще се потопите в света на френската страна с помощта на аудио материали и ще усъвършенствате четирите умения за изучаване на езика: четене, писане, говорене, слушане.

Предлагаме ви :

* 85 учебни часа курс френски език по системата “Campus”

* Нива, съответстващи на Европейската езикова рамка

* малки групи

* комфортна учебна база в центъра на града

* преподаватели, с богат опит и висока квалификация

* гъвкав, удобен  график, съобразен с Вашата ангажираност /през седмицата: сутрин, следобед, вечер, или събота и неделя/

* индивидуално обучение или он-лайн  по всяко време

* ефективни системи на обучение на водещи издателства 

* безплатни входящи, текущи и финални тестове

* разсрочено заплащане, без оскъпяване

* отстъпка за групи и фирми

* сертификат за завършен курс френски език и ниво по образец на МОН и Европейската езикава рамка

Заявете Вашето обучение на тел.: 0895622474; 0877388566; 032627762 или ни пишете на имейл: alfabetcenter@abv.bg . Бихме се радвали да ни посетите на място в офиса ни на ул. Цанко Дюстабанов 15.

Tags: , , , , , ,