Курс по Компютърен машинопис

16/09/2016 - Less than a minute read

Курс по компютърен машинопис / за повече информация, моля обадете се на тел.: 0895622474; 0877388566; 032627762 или ни пишете на имейл: alfabetcenter@abv.bg /

Машинопис в Алфабет Център- стани още по-добър в професията си!

Алфабет Център, официален член на „ОБЕДИНЕНА ОБУЧИТЕЛНА КАУЗА БЪЛГАРИЯ“  Ви представя специализиран професионален курс по компютърен машинопис. Предлагаме варианти за индивидуално и полуиндивидуално обучение, с гъвкав и разнообразен график, изцяло съобразен с Вашето свободно време. Нашите преподаватели, които имат дългогодишен стаж в преподаването, бързо ще Ви въведат в тънкостите при набора на текст по дванадесетопръстната система. Комфортните учебни зали, разположени в центъра на гр. Пловдив, с които разполага Обучителния център, са на възлови места в града, в близост до автобусни спирки и свободни места за паркиране. Също така Ви предоставяме възможност за разсрочено заплащане на курса, без оскъпяване и допълнителни такси.

Учебната програма, заложена в курса на обучение включва два модула- теория и практика, като след курса на обучение Вие ще можете бързо, коректно и точно да набирате огромен набор от думи за кратки срокове.

Курс по компютърен машинопис- модул теория

*същност и особености на десетопръстната система;
*основно положение на пръстите и тялото при набор на текст;
*клавиши, клавишни зони и комбинации;

Курс по компютърен машинопис- модул практика

*упражнения за писане на горен, среден и долен ред на клавиатурата;
*преместване на показалците;
*среден + горен ред на клавиатурата;
*преместване на показалците от долен ред;
*упражнение за трите реда на клавиатурата.

Заявете Вашето обучение на тел.: 0895622474; 0877388566; 032627762 или ни пишете на имейл: alfabetcenter@abv.bg . Бихме се радвали да ни посетите на място в офиса ни на ул. Цанко Дюстабанов 15.

alfabet-logo

ПРОФЕСИОНАЛЕН ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР „АЛФАБЕТ“ е учебен център, с над 19-годишен опит, като всекидневно утвърждаваме своя
авторитет, изграден с коректност, трудолюбие и професионализъм.

Tags: , ,