Когато чуете „иврит“ се сещате за песента на Ищар – „Horchat hai caliptus“. В превод, това означава „евкалиптова гора“. Тази песен не малко пъти е била изпълнявана от известни изпълнители или състезатели в различни предавания и музикални формати. А колко пъти е изпълнявана в караоке клубове, пред телевизора в къщи или просто припявана наум? Безброй.

Този преплетен от звуци, срички, звукови комбинации и твърд израз език е роден на повече от 7.8млн. души, главно в Израел.
За любителите на екзотични и рядко изучаващи се чужди езици, ние, в Езиков център Алфабет, отваряме вратичка, през която всички, желаещи да изучават говор, четене, слушане и разбиране на Иврит могат да преминат.

С голямо удоволствие Ви предоставяме възможността да се сдобиете със знания и умения по Иврит.
Екзотика и звучие събрани в едно, това е иврит.

Лектори с доказан опит и ефективни системи на преподаване, с индивидуален подход към всеки курсист ще Ви запознаят с основите на този език, ще Ви научат на свободен говор, разбиране и четене.
Ние, в Езиков център Алфабет, ще Ви предоставим комфортни учебни зали, изпитани системи на обучение, учебни материали, нужни за Вашето обучение.

Възможностите за изучаване на Иврит са разнообразни:
– обучение през делнични дни
– обучение през уикенда
– индивидуално и полуиндивидуално обучение
– групово обучение

След края на вашето обучение, Вие ще получите законен сертификат, който можете да предоставяте пред работодатели в България, Европейския съюз, САЩ и други.

Уменията, които придобиете при нас, винаги могат да бъдат развити на по-високо ниво.

Запознайте се палитрата, наречена Иврит!