Курс по английски език

08/07/2014 - Less than a minute read

Курс по английски език / за повече информация, моля обадете се на тел.: 0895622474; 0877388566; 032627762 или ни пишете на имейл: alfabetcenter@abv.bg /

Английският език е най-разпространеният език в света! Като роден език той се говори във Великобритания, САЩ, Канада, Австралия, Нова Зеландия и в 100 други държави. Общо 693 милиона души говорят английски като роден език! Той  се използва като международен език почти навсякъде и във всички области на бизнеса в целия свят. Учейки английски език вие ще преодолеете езиковата бариера, ще можете да комуникирате свободно с клиентите си, приятелите си по света.

Курс по английски език

АЛФАБЕТ  ЦЕНТЪР   организира курс по английски език  по оригинална система на OXFORD UNIVERSITY PRESS  – New Headway.

Нивата са шест: Beginner, Elementary, Pre-Intermediate, Intermediate, Upper-Intermediate, Advanced. В обучението с включени аудио материали, които разнообразяват часовете и обогатяват знанията на курсистите за английската култура, начин на живот и традиционния за страната говор. Работи се в малки групи, с висококвалифицирани преподаватели, с дългогодишен опит в преподаването на  Английски език. В системата е  постигнато най-оптималното съотношение между преподаване на граматическите основи на езика и лексикалното обогатяване и развитие на основните умения: слушане, говорене, четене и писане. Предлагаме и гъвкав график, съобразен с Вашата заетост – дневни, вечерни и съботно/неделни курсове. Можете да изберете и индивидуално обучение или онлайн обучение в удобно за вас време.

При завършването на курс по английски език и след успешно издържан изпитен тест ви издаваме удостоверение по образец на МОН, спрямо Европейската езикова рамка.

Заявете Вашето обучение на тел.: 0895622474; 0877388566; 032627762 или ни пишете на имейл: alfabetcenter@abv.bg . Бихме се радвали да ни посетите на място в офиса ни на ул. Цанко Дюстабанов 15.

Tags: , , , , , ,