Понятието кинематография(за по-кратко кино) съдържа в себе си няколко значения – изкуството и техниката за създаване на филми, създаването и разпространяването им, екипите работещи по създаването на един филм.

В днешния модерен свят е много лесно, евтино и достъпно гледането на филм, поради големия брои сайтове, предлагащи тази услуга. YouTube е най-популярната платформа за разглеждане, публикуване и гледане на клипове от всякакъв порядък. Vbox7 е вторият най-популярен сайт за разгеждане на клипове в България.

Професионален център Алфабет Ви предоставя възможността да изучите седмото изкуство – киното, майсторството на видео заснемането, работа с YouTube и Vbox7. Представяме Ви обучението по „Кинематография, видео заснемане, YouTube и Vbox7”.

Вече 19г. Професионален център Алфабет е заел лидерски позиции в сферата на обучението – професионално, езиково и компютърно.

Ние предоставяме на нашите курсисти професионално обучение, ефективни системи на работа, лектори с доказан опит, удобство и комфорт, сигурност за качеството на обучението и гъвкаво учебно време.

При нас можете да преминете този курс по няколко варианта:
– групово обучение
– обучение през делничните дни
– обучение през уикенда
– индивидуално обучение

След завършане на обучението, Вие ще можете да се развивате в сферата на киното, за което ще Ви спомогне законния сертификат, който ще получите при завършване, признат в България, Европейския съюз, САЩ и други.

За връзка с нас:
тел: 0877 388 566; 0895 622 474; 032 627 762
e-mail: alfabet_2018@abv.bg