Ежедневно в сферите на производство, управление, търговия се събират огромни количества данни с различен характер, комбинирани в определени групи и свързани по специфични начини.
За да бъде тяхното използване лесно и достъпа до тях бърз, те биват структурирани по определен начин, за улесняване на бързото намиране на нужната информация, за да се извършват нужни корекции, да се добавят нови данни, да се извършат различни операции, свързани с тях.
Данните, структурирани по този начин се наричат „база данни“.

Ако сте ориентирани и се изявявате като кадър в сферата и департамент на компютърните технологии, то курсът по „База данни“ би Ви издигнал нагоре в професионалната реализация.

Професионален центът Алфабет Ви предоставя още една възможност да повишите професионалната си квалификация, да придобиете нужните за прогрес и успех знания и умения, да бъдете ценен кадър на пазара на труда и да придобиете самочувствието на многостранно развита личност.

За нашите курсисти ние предлагаме:
– възможност за групово обучение
– възможност за обучение през делничните дни – сутрешни, дневни и вечерни занятия
– възможност за уикенд обучение
– възможност за индивидуално обучение, съобразено с Вашите възможности за посещение на занятия
– преподаватели, професионалисти с доказан опит
– ефективни системи на работа
– удобни и комфортни зали за обучение
– учебни материали
– възможност за разсрочено плащане без оскъпяване

Всеки курсист, завършил обучение в Професионален център Алфабет ще получи законен сертификат, който може да бъде предоставян пред работодател в България, Европейския съюз, САЩ и други.

За въпроси, информация и записване, свържете се с нас:
тел. 0877 388 566; 0895 622 474; 032 627 762

Заповядайте и в нашия офис на ул. Цанко Дюстанабов 15.