Курсове по Корейски език, нива А1-С2

12/02/2018 - Less than a minute read

Курс по корейски език / за повече информация, моля обадете се на тел.: 0895622474; 0877388566; 032627762 или ни пишете на имейл: alfabetcenter@abv.bg /

Корея е страна на пъстра и богата култура, в която се съчетават просперитета и модерното на съвременния свят с източната мъдрост и традиции. Корея се е доказала като лидер на пазара на информационни технологии и в много други сфери.

Според Индекса на човешкото развитие, Корея е най-развитата страна от Източна Азия. В световен мащаб, Република Корея е на челните места и по лична безопасност, образование, сигурност на работното място, лесно развиване на бизнес и е на първо място по качество на здравеопазването в света.

„Корейската вълна“ заля световната музикална и кино сцена, привличайки вниманието с многоцветни шарки, ярки цветове в косите, екстравагантно облекло, ритмична музика, преплетени сюжетни линии и много други „багри“ в палитрата наричана „к-поп мания“.

В България „к-поп“ културата, музиката и корейските сериали се радват на една стабилна база фенове, които нарастват с всеки изминал ден. Освен корейските ритми и сюжети, в България интересът към Корея нараства и към корейската кухня, традиции, обичай и най-вече корейският език.

Затова и ние, от Чуждоезиков център Алфабет организираме курсове по корейски език, за начинаещи и напреднали.

Не е никак трудно!
Ни Ви предлагаме обучение по оригинална корейска система, адаптирана за чужденци, съдържаща подробни граматически обяснения и най-ценните изрази, упражнения за слушане и разбиране.

Ние ще Ви осигурим квалифициран преподавател, с опит и ефективен подход на обучение и работа с обучаващите се.
Ние ще Ви осигурим удобни учебни зали в центъра на град Пловдив.
Ние ще Ви предложим обучение на нива от А1 до С2.

Ако сте любители на корейската култура, традиции, музика, кино, ако искате да научите нов, екзотичен език или искате да продължите обучението си по корейски език, заповядайте при нас!

Заявете Вашето обучение на тел.: 0895622474; 0877388566; 032627762 или ни пишете на имейл: alfabetcenter@abv.bg . Бихме се радвали да ни посетите на място в офиса ни на ул. Цанко Дюстабанов 15.

Tags: , , , , , , , , ,