Курс Детективи – модул 2  (тел.0877 388 566)

Обучението е подходящо за всички, завършили курс Детективи въведение и модул 1, искащи да задълбочат познанията си и да развият умения и практика, като Детективи. Курс Детективи /модул 2/ е подходящ и се явява, като естествено продължение на курс Детективи  /модул 1/.

В обучението са включени някой от съответните теми:

Въведение в модул 2.Частно разследване . Скрито наблюдение. Разкриване на изневери. Фирмено разузнаване – Корпоративни разследвания. GPS проследяване. Работа с „бръмбари“. Издирване на родители. Изчезнали лица от дома. Съдебни спорове. Разследване на измами. Защита.

Професионален Учебен Център Алфабет от 1999г. е водещ в провеждането на езикови, професионални и компютърни обучения.
Коректност, лоялност, иновативност, гъвкавост, трудолюбие и професионализъм утвърждават нашия успех всекидневно. Ние предоставяме на нашите курсисти обучение от професионален екип, лектори с доказан опит, удобство и комфорт, ефективни и иновативни системи и методи на обучение, индивидуален подход към всеки курсист, възможност за групово и индивидуално обучение, занятия както през седмицата, така и през уикенда, коректно и лоялно отношение.

Преподавател с доказан опит и име, ефективно и интересно обучение, удобство и комфорт, коректно отношение и професионализъм, гъвкав график на занятия(делнични дни, сутрешни, дневни, вечерни и уикенд , индивидуална форма), иновативни системи на обучение, възможност за разсрочено плащане без оскъпяване са част от условията, които Ви предлага Учебен център Алфабет.

Всеки курсист, завършил обучението, получава легитимен сертификат, даващ възможност за практика на дисциплината, множество предимства пред работодател, конкурентна преднина на пазара на труда в България, ЕС, САЩ и др.

Добавете в развитието си едно качествено обучение.

Свържете се с нас на тел. 0877 388 566; 0895 622 474; 032 627 762 или заповядайте на място в нашия офис на ул. Цанко Дюстабанов15.