Компютърни курсове пловдив

АЛФАБЕТ ЦЕНТЪР предлага компютърни курсове  за всеки – начинаещ или напреднал!

Ние имаме подходящата програма на дигитално обучение за Вас! 

  • пълния офис пакет /Microsoft Office 2007/
  •  специализирани компютърни курсове:  AutoCAD, ArchiCAD, PhotoShop, CorelDraw
  • професионални компютърни курсове: 3DS Max, Web Design, AutoCAD, ArchiCAD, Solid Works, Графичен дизайн 

 

           КУРС КОМПЮТЪРНА ГРАМОТНОСТ ЗА НАЧИНАЕЩИ И НАПРЕДНАЛИ

microsoft-office-2013

Това е обучение, което има за цел да придобиете знания и умения в работата с Windows, програмите за текстообработка  Word – теория и упражнения /изготвяне на различни видове административни документи – молби, заявления, заповеди, служ.бележки, квитанции  и др./ и Excel – създаване и оформяне на електронни таблици, списъци, графики и извършване на различни изчисления, Power Point – фирмени презантации. Създаване, управление и обработка на бази данни с Access; използване на Outlook Express и др.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

                        КУРС ПО ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН, ПРЕДПЕЧАТ И РЕКЛАМА

graphicdesign

АЛФАБЕТ ЦЕНТЪР Ви предлага курс по ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН. Курсът включва три основни програми: ADOBE PHOTOSHOP, ADOBE ILLUSTRATOR и ADOBE IN DESIGN. ADOBE PHOTOSHOP : Забравете лошите снимки! Отстраняването на дефекти, драскотини и създаването на напълно нови композиции е забавление. Вашите снимки може да се превърнат в акварелни рисунки или в портрети с маслени бои! Обучението включва създаване и редактиране на графични изображения чрез използване на различни палитри и команди.
ADOBE ILLUSTRATOR: Професионален софтуер за създаване на векторни графики, които биха послужили и на най-големите професионалисти. Овладяването на тази програма ще ви помогне да създавате оптимизирани графични файлове, които коректно ще се възпроизведат за печат или успешно ще интегрирате при работата във всички разнообразни области на дизайна.
ADOBE INDESIGN:Приложение за софтуер за предпечатна обработка, произведена от Adobe Systems. Тя може да се използва за създаване на произведения като плакати, листовки, брошури, списания, вестници и книги. InDesign също могат да публикуват съдържание, подходящо за таблетни устройства във връзка с Adobe Digital Publishing Suite . Графични дизайнери и производствени художници са основните потребители, създаване и полагане на периодични издания, плакати и печатни медии.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

                                                                  КУРС ПО УЕБ ДИЗАЙН 

1
Искате ли да развиете вашия бизнес? А искате ли да имате повече клиенти?
В наши дни интернетът е не просто важен, а необходим!
Уеб дизайнът представлява съвкупност от творческа работа и технически умения. Под уеб дизайн можете да разбирате визуалното представяне на вашия бизнес пред широката публика интернет потребители – вашият облик, вашата визия. Качественият уеб дизайн е пътя към по-добро представяне в интернет и е ключов елемент за всеки бизнес, който цели развитие на клиентската маса и обема продажби.
АЛФАБЕТ ЦЕНТЪР Ви предоставя възможността да натрупате практически познания по WEB DESIGN. Предлагаме Ви да научите как да проектирате, изградите и поддържате своя сайт, графични файлове и изображения!
Курсът е предназначен за хора, които искат бързо да направят WEB сайт без да имат познания в Интернет технологиите.
Овладяват се понятия в интернет, регистрация на домейн, организиране на хостинг и допълнителни услуги. Разглежда се технологията за създаване на динамични WEB сайтове чрез Системи за управление на съдържанието (CMS) за изграждане на огромни сайтове, електронни вестници и издания, електронен магазин и фирмени сайтове с възможност за лесна промяна на съдържанието. Разглежда се основна обработка и редактиране на изображения, реално работеща CMS система и се отработват критични ситуации от практиката.
Като резултат всеки курсист ще може успешно да изгради и поддържа собствен WEB сайт. 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

                                     КУРС WEB SEO  – ОПТИМИЗАЦИЯ НА САЙТОВЕ

seo-austin-tx

Курсът е предназначен за всички, които създават, поддържат или само публикуват в интернет сайтове. Осигурява се задълбочена теоретична и практическа информация за начина на работа на най-важните търсачки и как да позиционираме сайта си на възможно най-висока позиция. Правилно структуриране информацията и ключовите думи в сайта. Писане на статии и качествено текстово съдържание за WEB. Използване на инструменти за измерване и анализиране на сайта. Интернет маркетинг, e-mail маркетинг, интегриране със социални мрежи (Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn и други). Управление на онлайн репутацията и справяне с негативното съдържание в интернет. Реакция и справяне с Google ъпдейти. Стратегии за развитие на сайта. Обучението има за цел да придобиете основни познания за разликите между търсещите машини и директориите, как да направите дизайна на уеб сайта си, за да улесните търсещите машини, ще разберете за важността на ключовите думи и как да представите сайта си на търсачките по оптимален начин с цел привличане на по-голям брой посетители.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

                        ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН /PHOTOSHOP/ + УЕБ ДИЗАЙН 

web-design

Graphic_Design21

АЛФАБЕТ ЦЕНТЪР ви предлага едно истинско преживяване – 2 програми в един курс – ADOBE PHOTOSHOP  и  WEB DESIGN

PHOTOSHOP се използва за обработка на снимки, предпечатна подготовка, изготвяне на реклами и графики за интернет. Притежава множество ефекти, инструменти за рисуване и работа с градиенти, които позволяват изработката на графики с високо техническо и художествено качество.

Уеб дизайнът представлява съвкупност от творческа работа и технически умения. Под уеб дизайн можете да разбирате визуалното представяне на вашия бизнес пред широката публика интернет потребители – вашият облик, вашата визия. Качественият уеб дизайн е пътя към по-добро представяне в интернет и е ключов елемент за всеки бизнес, който цели развитие на клиентската маса и обема продажби.

АЛФАБЕТ  ЦЕНТЪР  Ви предоставя възможността да натрупате практически познания по WEB DESIGN и PHOTOSHOP. Предлагаме Ви да научите как да проектирате, изградите и поддържате своя сайт, графични файлове и изображения  които ще изградите  самостоятелно и в детайли.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––- 

         МОДЕЛИРАЙТЕ С 3D STUDIO MAX – 3D MODELING, ANIMATION 

images

3D Studio Max е софтуер за 3D компютърна графика. Софтуерът работи на Windows платформа, като се използва в много индустрии, включително за компютърни игри, телевизионни реклами и архитектурно моделиране. Софтуерът се използва и за създаване на специални ефекти в киното.
АЛФАБЕТ ЦЕНТЪР Ви предлага курсове 3D Studio Max
Курсът включва : запознаване с интерфейса и координатните системи на програмата; запознаване с примитивите и работа с тях; камери; рендване на сцени; конфигуриране на потребителския интерфейс; създаване и модификация на готови и потребителски обекти;създаване на статични и видео сцени и др. Курсът включва много упражнения и създаване на самостоятелни проекти.

 ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

                                                 AutoCAD – СПЕЦИАЛИЗИРАН КУРС

Autocad

Предлагаме ви програма за проектиране, в която се изучават основните методи за чертане на елипси, дъги, многоъгълници, окръжности. Използване на координати/абсолютни, относителни/ . Техниките за редактиране Offset, Rotate, Stretch, Chamfer, Extend, Lengthen. На тази прекрасна програма ще чертаете и редактирате чертежа изключително лесно и приятно. Оразмеряването ще ви изненада с чудесните си възможности. Работата Ви с AutoCAD ще бъде бърза и точна. 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––- 

ArchiCAD – СПЕЦИАЛИЗИРАН КУРС В АЛФАБЕТ ЦЕНТЪР !!!

Алфабет Център Ви предлага ArchiCAD, програма за Архитекти, най-добрата налична на пазара BIM работна среда за документиране на проект. Програмата улеснява моделирането и документирането на сгради, дори в случаите, в които моделът съдържа високо ниво детайлност. Напълно завършените работни процеси на ArchiCAD запазват модела „жив“ до самия край на проекта.

 

                                                 ***** НИЕ ВИ ПРЕДЛАГАМЕ *****

* малки групи /6-8 човека/ с цел индивидуален подход към всеки курсист 
* комфортна учебна компютърна база в центъра на града 
* преподаватели, с богат опит и висока квалификация 
* гъвкав график, съобразен с Вашата заетост /сутрин, следобед, вечер, събота и неделя/

* индивидуално обучение или онлайн  по всяко време
* разсрочено заплащане, без оскъпяване

* отстъпки за групи, студенти, пенсионери, учители, курсисти от едно семейство и много други!

* сертификат за завършен курс и  по образец на МОН  

Заповядайте!