Английски език за деца

Английски език за деца и ученици в Алфабет Център

АЛФАБЕТ ЦЕНТЪР Ви предлага целогодишни курсове по английски език за деца и ученици.

Можете да изберете групово или индивидуално обучение по английски език за деца и ученици, съобразено с нуждите, нивото и темпа на напредване на Вашето дете. В Алфабет Център насърчаваме децата по лесен и забавен начин да усвоят езика, без да чувстват строгата училищна атмосфера.
За провеждането на детските обучения Алфабет Център разполага със специална зала, разположена един от нашите офиси, намиращ се в центъра на град Пловдив.
В стаята на Маккуин и Феите, децата ще пеят, рисуват, танцуват и най-важното ще учат с удоволствие избрания език!
В процеса на обучение се използват съвременни учебни системи, развиващи четирите основни умения: четене с разбиране, писане, слушане с разбиране и говорене.
За по-малките предлагамe учебника  FlyHight  – едно от най-добрите учебни пособия, помогнали на децата в над 40 страни, от 1 клас  до 4 клас,  да учат английски език.
За по-големите предлагаме учебника  Energy – прекрасен начин за обогатяване на знанията на тинейджърите по английски език. Подходящ за ученици от 5 клас  до 7 клас
Държим на малките групи / 5-7 деца/, с цел висока ефективност на обучението и индивидуален подход към всяко едно дете, за да сечувства всеки малчуган достатъчно важен и специален.
Нашите преподаватели са изключително позитивни, търпеливи и опитни в работата с деца.
Занятията са съобразени с училищната заетост и свободното време на учениците. Възможни са сутрешни, следобедни и съботно-неделни варианти на посещение.
Към всичко това, Алфабет Център Ви предлага разумни цени и специални отстъпки за второ и трето дете, записано в избрано езиково или компютърно обучение! Също така може да се възползвате и от разсрочено заплащане на таксата, без допълнително оскъпяване.

Заповядайте при нас, за да получите коректно и топло отношение за Вас и Вашите деца!